Høst bryllupskake

En tidligere kollega skulle gifte seg nå i høst og spurte om jeg ville hjelpe til med en bryllupkake som var høstinspirert. Her er hva jeg lagde

IMG_1938.JPG

Kakene er fylt med chocolate fudge og friske bær i et lag og skogsbærkrem i det andre laget. De er alle er trukket med marshmellows og pynten er laget med sukkerpasta.

Kakene innvendig:

IMG_1931.JPG

IMG_1936.JPG

I tillegg så lagde jeg noen cake pops i samme farger

IMG_1941.JPG

Ninjago kake til Filip

Go’ gutten Filip ønsket enda en Lego Ninjago kake til som bursdagen som var i juni….. Da stiller tante opp og baker :-) Det ble en litt annerledes kake i år og her er resultatet:

IMG_0547.JPG

Sjokoladekake med jappkrem og trukket med marshmellows.

Kake til bryllup

Datteren til en nabo skulle gifte seg i sommer og de lurte om jeg kunne bake en stor sjokoladekake for de. Det kunne jeg jo hjelpe til med :-)

Blomstene som skulle brukes i bryllupet var peoner og roser og de skulle være rosa. I og med at den skulle være i et bryllup la jeg noen ringer på.

Her er resultatet:

IMG_0542-0.JPG

Kaken er sjokoladekake som er fylt med jappkrem og trukket med marshmellows. Pynten er laget av sukkerpasta.

Minion kake til Henrik

I slutten av mai så hadde min nevø Henrik sin 4-års dag og den ble feiret med familie og sin første bursdag sammen med barnehage venner.

Jeg hadde veldig lyst til å lage en liten gul minion kake – de små søte fra filmen Grusomme Meg. Og her ble resultatet på den ene kaken

IMG_0522.JPG

Kaken er sjokoladekake med smørkrem og den er trukket med marshmellows.