Mai kaker

Disse kakene ble laget til 17. mai i 2009. Tanken min med blomstene var at de skulle representere Norge i rødt, hvitt og blått, men det ble ikke helt sånn.  Rødfargen ble litt rar og det passet ikke helt inn med prestekrager som var gule i midten. De var uansett veldig gode og så bra ut

 

 Bløtekaken inneholder jordbærkrem og vaniljekrem, mens det er en jordmorkake (mandelbunn) som skjuler seg under sjokoladekremen. (Lindal familiens 17. mai kake – vi må bare ha den kaken den dagen :))

17. mai 2008

Dagen ble feiret med pomp og prakt som dagen bør. Og hva er en 17. mai uten kaker. Denne kaken ble bakt til dessert når vi var på besøk hos Arild og Gro og grillet på ettermiddagen 🙂

Kremkake som er fylt med jordbærkrem og vaniljekrem. Høy og fin og pyntet for dagen med jordbær og blåbær 🙂

17. mai kaker

17. mai er vi så gla i morro vi har fra morgen til kveld…….. 🙂
17. mai er over for denne gang, dessverre. Et helt år til neste gang 🙁 Jeg er som en liten unge på denne dagen. I  år våknet jeg kl 05 på morgenen. Trenger ikke vekkeklokke den dagen jeg…….

Hva er ikke 17. mai uten masse kaker, is, pølser og brus. Her er kaken som jeg ble laget til 17. mai

Vår tradisjonelle 17. mai kake. Jordmorkake – mandelbunn med sjokoladesmørkrem. Flagget er puslet sammen i Wiltons fondant.

Hjemmelaget lugano kake. Kaken inneholder hjemmelaget vaniljekrem og sjokoladekrem laget av Bergene Melk sjokoladen. Det var super godt. Må absolutt gjøre igjen. Kaken er trukket med marsipan og pynt er laget i Wiltons Fondant.