Utloddning av Sjokolademinner

For å feire at bloggen min er 1 år nå så har jeg et eksemplar av boken Sjokolademinner som er utgitt av Freia hvor de har samlet inn “Ola Nordmann” sine minner med Freia sine sjokoladeprodukter som jeg har lyst til å gi bort.

Når konkurransen pågikk så sendte jeg inn en sjokoladekake oppskrift jeg har hvor jeg bruker Freia sin selskapssjokolade og jeg var så heldig at den ble trukket ut. Jeg fikk da noen eksemplarer av boken Freia Sjokolademinner samt masse annet godt 😀

Boken inneholder mange gode oppskrifter og morsomme historier. 🙂

Det dere trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar på dette innlegget og jeg trekker en vinner 1. juni 2011 blant de som har lagt igjen en beskjed. Jeg kommer til å bruke www.random.org for å trekke en vinner.

Print Friendly, PDF & Email

5 thoughts on “Utloddning av Sjokolademinner

 1. Det er utrolig morsomt å følge bloggen din Stine. Gleder meg til å smake noen av fristelsene en gang. (Les: Bursdagen til Sebastian, min yngste )

  Ha en strålende dag!

  Karina

 2. Heisann.
  Ny blogg for meg dette 🙂 Fant deg inne på Norges kakebloggere , som endelig har starta opp igjen 🙂

  Skal sette meg ned å se skikkelig hva du driver tiden din med 🙂

  Ha en strålende aften 🙂

  Hilsen Solveig.

 3. Hei, jeg vil gjerne bli med i trekningen. Gratulerer med første året. Håper at du kommer til å fortsette en del år til. Lykke til videre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *