Stines’s kakeblogg 1 år

I dag er det 1 år siden kakebloggen min ble opprettet – hipp hurra 😀 Jeg hadde planer om å få bakt en kake til dagen å legge ut her, men med deltagelsen på Sentrumsløpet på lørdagen så har ikke kroppen orket å stå på kjøkkenet.

Jeg har en liten overraskelse liggende for 1 av dere som ønsker å være med. Jeg kommer til å legge ut et innlegg hvor dere legger inn en kommentar om dere ønsker å være med i trekningen. Det kommer litt senere idag 🙂

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “Stines’s kakeblogg 1 år

  1. Heisann. Ser kaken til Oline ligger her. Den ble en sukksee, og jeg vurderer å lage en kake til 17 mai, men er litt usikker på hva jeg skal lage. Har lyst på noe friskt og sommerslig 🙂 Husker godt den ostekaken du laget en gang til Myplanet, formet som en presang. Hvordan fikk du til å gjøre den omvendt? Kunne vært et alternativ, ellers ere jo alltid suksess kaken en hit her i gården 🙂 Gratulerer med 1 års dagen 🙂 Fortsett med alle de gode kakene og tipsene, får vann i munenn hver gang jeg er innom her, og fatter ikke hvordan gubben din ser ut som en strek med alle de kakene i hus!!!!!!

  2. Gratulerer med 1-års dagen 🙂 føler litt skyld i noen av “oppdragen” som du viser til, men når man ser resultatet så er det bare å ta av seg hatten:) Takk for alle festligheter du har reddet her i heimen med dine evner når det kommer til utforming (kunst) og smak!

  3. Så klart kaken er lagt ut – det var morsomt å lage den. Litt start problemer, men den endte bra 🙂
    Ostekake er alltid godt. Jeg har laget en ostekake til dere en gang husker jeg, men ikke som en presang. Eneste ostekaken jeg har vel laget er den til Cacas som er opp-ned. Oppskriften finner du her http://www.cacas.no/Oppskrift/21.

  4. Takker og bukker 🙂 Det er godt at jeg har en “unnskyldning” for å lage litt kaker så det er ikke noe problem i det hele tatt. Bare å si i fra 🙂 Det er morsomt å lage kaker til gutta – gleder meg virkelig til Lynet & Harry Knøl kakene. Håper jeg får det til, hvis ikke så får jeg vel høre det…… 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *