Bryllupskake med roser

Slutten av forrige uke gikk med på å lage en bryllupskake som har vært i planene i lang tid nå. Jeg må innrømme at det føltes veldig godt å få den ferdig og hentet lørdag formiddag. Brudeparet hadde sett en kake på nett som de ønsket seg som var hvit stablekake med rosa roser. Fargene i bryllupet skulle være rosa og sølv og her er resultatet:

Alle 3 kakene er fylt med hjemmelaget vaniljekrem og jordbærkrem. Smørt opp med Vanilla Icing og trukket med marsipan. Rosene er laget av Anna’s blomsterpasta.

Print Friendly, PDF & Email

16 thoughts on “Bryllupskake med roser

 1. Jeg har bare en kommentar: WOW! Hvordan fikk du til de flotte rosene? Har du sprøytet mønsteret rett på kaken?

 2. Tusen takk 🙂 Jeg har sprøytet Royal Icing direkte på kaken. Jeg var litt skeptisk til å begynne med med det gikk veldig bra.
  Rosene er øvelse – prøvde meg etter trinn for trinn fra Kakefesten.com.

 3. Pingback: 17. mai 2011 | Stine's kakeblogg

 4. Fantastisk kake! De rosene var utrolig nydelige ! Så enormt dyktig du er!!!!fantastiske kaker her på sida di 🙂

 5. Tusen takk Mette. Sette virkelig pris på tilbakemeldinger 🙂
  Jeg har sendt deg en mail også med litt mer info

 6. Kjempeflott kake, utrolig inspirerende!! Jeg lurte på hva du har festet rosene på toppen av kaken i.

 7. Hei Line – rosene på toppen av kaken er festet i en isopor kule som jeg delte i 2. Den er trukket med fondant av samme farge som rosene så at ballen ikke skulle synes så godt.

 8. ÅH! UTROLIG FLOTT KAKE! Akkurat en sånn kake jeg ser etter! Jeg skal gifte meg 31.august 2012, i Oslo. Du har vel ikke mulighet til å lage en slik kake til? 😉 Det hadde vært en drøm! Syns ikke de andre jeg har sett, på bakerhansen osv er noe fine.. Hvis du har mulighet til det, hva ville det ha kostet isåfall ?

  ta gjerne kontakt når som helst på mail; bethina14@msn.com

 9. Hei. Fantastisk kake ! Jeg skal lage denne til et vennepar som gifter seg nå i august.
  Kan jeg spørre: har du brukt plater i mellom kakene og støttepinner ??? Hva festet du rosene med ? Jeg pleier å bruke tannpirkere men kanskje det finnes noe lurere 🙂 igjen, fantastisk fin kake 🙂
  Hilsen Susanne

 10. Hei Susanne – tusen takk. 🙂
  Veldig koselig at du skal lage den samme kaken, et virkelig kompliment. Jeg hadde pappbrett under den midterste og øverste kaken. Og så brukte jeg 3 eller 4 rør som er kjøpt på Cacas til å støtte opp i den nederste og midterste kaken. Kaken ble utrolig tung da jeg brukte smørkrem under marsipanen i tillegg til fyll og alt.

  Rosene ble laget på stilker slik at jeg stakk de da rett inn en fondant kledd isopor halvkule som ble satt på toppen av kaken.

  Lykke til 🙂
  Stine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *