Hjemmelaget vaniljeis

For et par uker siden så kjøpte jeg meg den siste boken til Hellstrøm som han har laget sammen med broren sin som heter Iskremfabrikken. En bok kun dedikert til å lage iskrem. Og i forbindelse med å lage iskrem så kjøpte jeg meg en iskremmaskin. Fant ut at dette var noe jeg hadde lyst på 🙂 En liten gave til meg selv etter all jobben det har vært den siste tiden med kaker. 🙂

I helgen så fikk jeg prøvd meg på å lage vaniljeiskrem som var den første oppskriften i boken. Og resultatet ble en utrolig goooood vaniljeiskrem. Jeg serverte den med jordbær og det ble utrolig godt. Dette er noe jeg absolutt kommer til å lage igjen – gleder meg til de norske jordbærene kommer i butikken. Og spesielt til de selger jordbær igjen på grensen til Sverige ved Sponvika 😀

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *