Barbie

Her er Barbie kake nr 2. Jeg hadde forsåvidt frie tøyler når det gjaldt kaka, men det var ønske om at kaken for det meste skulle være rosa og gjerne med litt innslag av lilla og hvitt.  Jeg fikk endelig mulighet til å bruke min hjerte rollingpin. Har ikke hatt så mange muligheter til å få brukt den ennå så det likte jeg veldig godt. Syntes det passet veldig godt inn på innerskjørtet til Barbie.

Kaken består av sjokoladekake og sjokoladesmørkrem og er trukket med MMF.

Det var virkelig vanskelig å få laget og pyntet denne kaken da luftfuktigheten var lik 100% føltes det ut som. Det gjorde at MMF begynte å svette mye….. Det påvirker jo ikke smaken noe, men det gjør jo at kaken ser litt blank og svett ut…….

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *