Sjokoladedrømmer

Dette er en veldig gammel oppskrift som Mamma har hatt med seg fra hun var liten og bakte hjemme. Dette var Mamma sine favoritt kaker når hun var yngre…… Det er en veldig enkel oppskrift og tar ikke lang tid å lage. Håper dere nyter den på lik linje med Lindal familien 🙂

Sjokoladedrømmer

3 egg
3 dl sukker
3 ts vaniljesukker
3 ss kakao
1 liter puffet ris
3 dl hvetemel
1 ts bakepulver

  • Rør egg og sukker til eggedosis
  • Tilsett hvetemel, bakepulver, vaniljesukker og kakao
  • Tilsett puffet ris
  • Sett små topper av røren på en papirkledd plate.
  • Stekes midt i ovnen

Stekes på lav varme (ca 170 grader) i ca 10-15 minutter avhengig av hvor store du lager kakene.  De er ferdige når de er sprø, lette og tørre.  Jeg personlig liker at der litt gooey i midten og ikke altfor tørre. 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *