Top Model

Dette er tredje kaken jeg har laget til Marie sin bursdag og jeg må si at smaken har forandret seg over årene. Det begynte med en Hello Kitty kake, så en barbie kake og denne gangen så ble det en svart veske kake med Top Model tekst og et par høyhælet sko. Det var over og ut for alt som var rosa og søtt. Jeg så når hun kom og hentet kaken så likte hun fortsatt litt rosa så jeg hadde hatt mulighet til å dekorere kaken med litt sjokk rosa, men da var det litt for sent.

Jeg fikk denne gangen utforsket min airbrushing også……. jeg hadde ikke nok svart farge for å farge marsipanen svart. Den ble bare koksgrå så jeg airbrushet på det siste laget i svart. Det ble en kul effekt syntes jeg. I tillegg så fikk jeg airbrushet på ordet MODEL på kaken med sølv. Dette var veldig morsom, men det trengs litt trening. Jeg får se hva jeg får til av kaker i fremtiden hvor jeg kan bruke den igjen….. 😉

Kaken er vanlig sukkerbrød som er fylt med vaniljekrem og jordbærkrem. Jeg har brukt Vanilla Icing som dik og smurt den opp med det og så er den trukket med marsipan.

Her er et nærbilde av skoene 🙂

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *