Louis Vuitton Veske

Min svigerinne hadde bursdag nå i helgen og jeg sa meg frivillig til å lage en kake. Jeg har hatt lyst til å lage en Louis Vuitton kake en stund nå, men jeg hadde ikke lyst til å lage en slik vanlig veske / clutch veske. Jeg hadde lyst til å prøve meg på en litt annen veske og dette ble resultatet.

Jeg hadde et par første med denne kaken og det er ting jeg må gjøre bedre neste gang. Denne og AD/DC gitar kaken er trekket i sukkerpasta. Det er første gangen jeg har jobbet med og jeg må undersøke litt ang dette….. Jeg syntes den var veldig lett å lage og farge, men å trekke en kake ble værre. Den bare sprakk og var ikke smidig å jobbe med slik som marsipan og MMF er.

Jeg fikk også på denne kaken jobbet med airbrushen min 😀 Jeg lagde meg en logo for Louis Vuitton og hadde kjøpt inn gull farge til airbrushen og satt igang. Jeg fant fort ut at når jeg skal bruke hjemmelaget stensiler flere ganger så må jeg lage flere av den samme og rulere på de. Når man sprayer farge igjen og igjen på papir så går de i oppløsning til slutt og det fikk jeg erfare “the hard way”. Jeg var nødt i midt i sprayingen å lage en ny mal…… Men det gikk det å…. 🙂

Kaken er Hummingbird Bakery sin Red Velvet cake med ostesmørkrem og den er som sagt trukket med sukkerpasta.

 

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Louis Vuitton Veske

  1. Jeg lagde sukkerpastaen for første gang denne helgen….. Jeg vet ikke helt hva jeg syntes om den ennå for jeg tror ikke jeg fikk den til ordentlig. Den ble ikke like smidig som marsipanen eller MMF og sprakk veldig lett….. Jeg skal prøve meg på det igjen etter litt mer research 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *