Bakekurs Åpent Bakeri

På tirsdag så var jeg på kurs på Åpent Bakeri og det var utrolig morsomt. Å være i et ordentlig bakeri igjen og se hvordan de lager ting fra bånn av, og ikke på en sånn stor industrimåte, men skikkelig håndtverk. 🙂 Kurset het Brødmodul 1 og vi lærte å lage basis brøddeig og gjorde flere varianter av den samt litt ang surdeigsbrød. Vi lagde også en egen deig for hånd som vi så brukte til å lage seksflette loff av. 🙂 De var utfordrene, man måtte ha tunga rett i munnen. Her er litt av resultatet av hva som ble laget

  

 

 Dette var absolutt noe jeg kunne tenke meg å gjøre igjen da har hatt mange ålreite kurs der, men de skal kun ha et kurs til i år og så er det slutt. Personen som har vært pådriver for denne kursvirksomheten skal slutte så det ble bestemt at de per når skulle avslutte det. Jeg håper virkelig at de begynner igjen for dette var MORSOMT 🙂 

Tenkte jeg skulle prøve meg på litt brød og boller til helgen for å prøve meg på det vi lærte…… 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *