Konfektkake til Dåp

På nyåret så skulle jeg lage noen dåpskaker til Gustav sin store dag. Mamma’n hadde sett for seg pynten som ble laget til Oscar sin dag og fyllet til Emilie samt at hun ønsket å prøve Stine’s konfektkake. Jeg var godt i gang og hadde mer eller mindre fått laget ferdig konfektkaken, kremer og alt forarbeidet og så falt alt sammen……. Jeg ble syk og måtte ta en samtale som absolutt ikke var noe morsom å ta – jeg måtte gi den dårlige beskjeden 🙁  Jeg fikk ikke laget ferdig alle kakene som var ønsket.

Jeg fikk min mann til å gjøre ferdig konfektkaken som kun manglet ganachen på toppen av kaken, men jeg lå i senga og sov. Han er en utrolig flink hjelper når det gjelder mine kaker og klarte jobben veldig bra syntes jeg.

Pynten på toppen er laget av Wilton sin Fondant

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *