Takk for meg

Min svigerinne hadde sin siste arbeidsdag på et legekontor denne uken og spurte i den forbindelse om jeg ville lage en kake som hun kunne ha med. Det ble da en lege scrubs med et stetoskop på. Fargene som er på senteret er hvitt og orange. Jeg syntes selv at kaken ble litt steril med kun hvit og orange, men det passet kjempe bra inn med tanke på at et er et legekontor og ting skal være sterilt. 🙂

Ettersom jeg forsto så ble kaken en stor hit. Den er fylt med melkesjokoladekrem og bringebærkrem, vanilla icing som dik og et lag under marsipanen. Har brukt Pals sin ekstra hvite marsipan både til trekk og pynt.

 

Ikke det beste bilde av kaken ser jeg nå jeg publiserte bilde. Skal se om jeg klarer å få til et litt bedre bilde senere 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *