Big Cupcake

Til jul i fjor så fikk jeg av min bror og familie en ny kakeform – en stor cupcake kakeform. Jeg har nå endelig fått prøvd den ut da jeg lagde denne kaken til bursdagen til min mor i mars.

Kaken er laget av min favoritt sjokoladekake og er dekt med Chocolate Fudge frosting. Utrolig godt.
Det var en morsom kake å lage samt å servere, men vi eller rettere sagt jeg fikset ikke helt hvordan den skulle deles opp. Kaken er litt tung på toppen så når man skjærer i den så flyttes tyngden litt. Det hele endte med at kaken datt over ende og opp i lys og andre ting som sto på bordet 🙂 Vi fikk oss en god latter……

I tillegg så lagde jeg noe små vanilje cupcakes med samme frosting som jeg satt nederst rundt Cupcake kaken 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *