Sjørøverskute

Sønnen til en på jobben fylte 3 år før påske og da spurte far om jeg kunne lage en kake som han kunne ta med seg i barnehagen. Han er en stor Kaptein Sabeltann fan så det ble en sjørøverskute som valget falt på. Dette har jeg hatt lyst til å lage en liten stund så jeg tok den oppgaven.

Kaken er sjokoladekake med sjokoladesmørkrem og er pyntet med sjokoladeblonder som rekkverk, nonstop som vinduer, melkerull og heksehyl som kanoner, mynter som skatt og seilene er pyntet ut på vanlig papir og brent litt rundt for å få den litt slitte looken. Rundt båten har jeg laget Blåbærgele som skulle være vann. Og i motsetning til det Freia Hjemme konditoriet sitt bilde så er ikke Freie Gele Blåbær blå – den går mer under kategorien lilla. Jeg kom til den konklusjonen at skipet seilet på Svartehavet.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *