The Littlest Pet Shop

Min “niese” ble 10 år den 10. april og hun ønsket seg veldig en The Littlest Pet Shop kake. Hun hadde søkt på nettet selv og funnet ut hvordan kake hun ønsket seg og spurte om jeg kunne lage det til henne. Det var en enkel og grei kake så det var ikke noe problem. Hun ønsket seg ikke sjokoladekake og kaken måtte ikke inneholde ananas, eller hadde jeg frie tøyler…… 🙂

Kaken er marsipankake som er fylt med hjemmelaget vaniljekrem, jordbærkrem og Vanilla Icing som dik. Jeg måtte lage kaken ferdig dagen før derfor er den smurt opp med Vanilla Icing i stedet for fløtekrem. Det holder seg da bedre, også under transport.

Dette er også første gangen som jeg har dekket brettet med marsipan. Jeg syntes det ble veldig fint og gikk veldig lett. Dette kommer jeg til å gjøre igjen 🙂

Figurene er lånt av bursdagsbarnet og er kun et lite utvalg av slike figurer som hun har 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *