17. mai 2012

17. mai er over for nok et år……. Dagen går så altfor fort fordi det skjer så mye hyggelig hele dagen. Dagen vår (i hvert fall min dag) startet med flaggheising på Stovner Skole i plaskende regn. Det var en våt opplevelse må jeg si. Etter flaggheising og Ja, vi elsker så var det hjem til frokost med familien. Alltid like hyggelig – i år hadde jeg også laget hjemmelaget appelsinjus. Det var utrolig godt og må gjøres igjen. 🙂

Vel – over til kaken. Det er 17. mai og det må jo da kaker til. Mamma kommer alltid med vår 17. mai kake som er jordmorskake. Dagen blir ikke den samme uten. I tillegg så lagde jeg en marsipankake som var fylt med melkesjokoladekrem og bringebærkrem. Det er alltid morsomt å lage pynt til 17. mai kaker. I år så viste jeg ikke helt hva jeg skulle finne på helt til jeg så et innlegg på Cacas sine Facebook sider. Dette ble resultatet

Sløyfen og blomsten er laget av Wilton Fondant.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *