Filip 5 år

Lille Filip er blitt til Store Filip i år – utrolig hvor tiden blir av. Han er blitt 5 år nå i juni og er en utrolig flott ung mann blitt. Litt mer bestemt i sine meninger, men det kommer jo med alderen. Han har virkelig fått sin egen personlighet 😉

Dagen ble feieret med familie og venner med grilling av pølser og hamburgere og da såklart kaker til slutt. Han er veldig gla i Kaptein Sabeltann så jeg tenkte i år at det hadde vært morsomt å lage et sjørøverskip til ham. Her er resultatet:

 

Jeg har alltid vært litt fasinert av de Piñata’ene som de har i bursdager i USA/Mexico og så fant jeg ut at de solgte slike på Standard i Oslo. Da måtte jeg bare kjøpe en…. De hadde en som var formet som en skattekiste og det passet da perfekt med kaken som var et sjørøverskip. Vi måtte jo holde oss på tema. Piñata’en ble fylt med litt småleker, masse godteri og hjemmelaget konfetti 🙂

Piñata’en ble en stor hit blant gjestene og spesielt barna i selskapet. Jeg hadde fått lånt med meg et balltre fra Pappa og ungene suste løs på Piñata’en. Den holdt utrolig bra for det kom noen skikkelig skudd fra en av gutta. De fikk litt hjelp av oss voksne, men de fikk hull på på den til slutt og det kom så ut masse godteri og konfetti……..  De gikk jo helt bæskjerk for å finne alt som datt ut….. Og så måtte de voksne til for å rydde opp …… 😉

(Jeg glemte å ta bilde av Piñata’en så dette bilde er lånt av Standard Festmagasin)

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *