Thea konfirmasjon

Jeg ble tidligere i våres spurt av en klasse venninne fra Oslo Handelsym om jeg kunne lage en konfirmasjonskake til hennes eldste datter som skulle konfirmeres nå i høst. Det kunne jeg så klart 🙂 Jeg fikk vite litt om hva hun liker å gjøre og vi kom fram til at jeg skulle lage en kake hvor halve var hesterelatert og halve var svømming/livredding relatert.

Og her er resultatet:

Kaken er laget av krydderkake med ostsmørkrem i mellom og rundt. Den er trukket med marshmellows og pynten er laget av fondant/sukkerpasta. Jeg fikk prøvd meg på Pandoru sin sukkerpasta og den kan absolutt anbefales. Den smaker også godt – den brune lukter det kakao av 🙂

Her er litt flere bilder av pynten:

  

    

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *