50-års jubilant

Aircontact ble startet opp 1. november 1962 og 50 år senere er firmaet ledende i sitt felt. Det halve århundret er blitt feiret i flere runder i høst og som en 50-års jubilant så må man også feires med kake. 🙂

Aircontact

Kaken er en trukket med marsipan og fylt med hjemmelaget vaniljekrem og skogsbærkrem. Logoen er spiselig bilde som kan bestilles fra eieren av følgende nettside: http://www.kakefatet.mono.net/

Det har vært litt stille rundt bloggen min det siste halvet året, men det vil ikke si at jeg ikke har laget kaker. 🙂  Baking er det blitt og jeg har tatt bilde av alt som er bakt. Jeg kommer til å få lagt de ut litt etter litt og jeg skal også få ordnet på det siste som er igjen av “bugs” på bloggen. Det er fortsatt noen linker og sider som ikke fungerer som det skal.  Hvis det er noe info dere trenger og dere ikke får det opp her er det bare å sende meg en mail på kake (at) barmo.no så skal jeg få sendt det til deg 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *