Mannen min 40 år

Rett før jul så feiret vi min manns 40 års dag sammen med hele familien. Det ble bestilt inn Tapas fra Solglimt (kan absolutt anbefales) og hvis du bor i Obos så får du 10% rabatt 🙂

Det måtte jo også litt kaker og dessert til. Jeg lagde for første gang melkesjokolade mouse fra scratch med salt karamellsaus, en sjokoladekake med jappkrem og mannen min selv lagde en kremkake som er fylt med krem, banan, ananas og jordbærsyltetøy. I tillegg så hadde vi litt kransekake og sjokoladeboller.

Her er resultatet:

IMG_0988 IMG_0989 IMG_0990 IMG_0991

Oppskriften på sjokolademousse fikk jeg fra et kurs hos Pascal som jeg var med på sommerensen 2012.
Bare jeg har fått litt mer kontroll på bloggen min og rettet opp i alle feil så kommer det til å komme ut litt mer oppskrifter også. Deriblant oppskriften på sjokolademousse’n. 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *