Prøvekake

Jeg hadde hatt lyst til å lage Chocolate fugde frosting en stund og når min fars bursdag var rundt hjørnet så tok jeg det til meg å fikk det til da. Og det angrer jeg ikke på. Det smakte utrolig godt og spesielt sammen med friske jordbær. Jeg vil tro at det smaker enda bedre til sommeren med friske NORSKE jordbær. Får vann i munn bare å tenke på det.

Her er kaken. Jeg tok ut det jeg hadde av ferdig farget marsipan i fryseren og satt i gang med pyntingen. I utgangspunktet så skulle det bli en kake til en MANN, men når jeg var ferdig så endte den opp å bli en store smule mer feminin enn tanken min var 😀 Men pytt pytt – det var smaken jeg var på jakt etter og ikke pyntingen

Kaken er vanlig sukkerbrød med Chocolate fudge frosting som fyll sammen med ferske jordbær. Den er trukket med marsipan og alt pynt er i marsipan.

Jeg skal poste oppskriften på fyllet så snart jeg finner ut hvordan jeg skal ha det på denne siden 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *