Sommerkake

I helgen som var feiret min Onkel og han samboer sin henholdsvis 70 og 60-års lag i Oslo. Til dette festelige laget så laget jeg en marsipankake som var fylt med jordbærkrem og hjemmelaget vaniljekrem. Trukket med marsipan og pyntet med sommerblomster og bær. Blomstene jeg lagde var liljekonvall, smørblomst, forglemmegei, rose og jordbær.

Her er resultatet:

Sommerkake

Sommerkake jordbær

Sommerkake blomster

I fjor sommer da jeg var på premieren på Kon-Tiki på Opera’n så var jeg hos frisøren for å bli sminket og ordnet håret litt. Jeg har lett etter en anledning til å gjøre det om igjen og dette tenkte jeg var sjansen. Jeg har en fantastisk flott frisør hos Studio Alf i Grensen som heter Anna. Hun sminket meg og satt opp det nå lange håret mitt.

Her er det resultatet:

IMG_1265

IMG_1267

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *