Årets første bryllupskake

Det var planlagt 2 bryllupskaker denne sommeren og den første var på St.Hans helgen.

Bruden var allergisk mot egg og nøtter så det ble da en litt annerledes kake. Den øverste kaken er da allergikaken som ble krydderkake med ostesmørkrem, trukket med marshemellows. Resten av kaken og den ekstra kaken ved siden av er da vanlig marsipankake med hjemmelaget vaniljekrem og bringebærkrem.

Været den den helgen var regn med 95% luftfuktighet så både marsipan og marshmellows trekkene bare svettet som bare det. Det var et realt mareritt…. aldri opplevd noe verre enn dette før. Kaken ble av den grunn ikke helt som jeg hadde sett en for meg, men jeg ble veldig godt fornøyd med resultatet 🙂 Syntes selv det ble en romantisk kake med rosen og ringene og de bølgende sirklene rundt.

I og med at været var slikt det var så hastet det litt å få kaken inn i kjøleskapet igjen så det ble litt hy og hast at bildene ble tatt så bildene har litt rot i bakgrunnen.  Jeg skulle gjerne ha hatt et bilde av kaken rett fram og ikke bare ovenfra…… men men spist er spist 😉

Bryllupskake Marius Ingvild

Bryllupskake Marius Ingvild extra

Jeg tar gjerne i mot kommentarer og konstruktiv kritikk 😉

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *