Årets andre bryllupskake

I sommer så var det endelig den store dagen for min kollega Daniel og hans Anne Sofie. Jeg ble spurt for lenge siden å lage kaken til deres dag og det ville jeg så klart.

Når dagen begynte å nærme seg så spurte jeg om de hadde tenkt litt på hvordan kake de ønsket  seg….. jeg tenkte da på om jeg skulle lage noen pynt til kaken som matchet fargene i bryllupet eller blomstene som var valgt. Det kom da en spøk om jeg ikke bare kunne lage hvit kake 😀 Og det kunne jeg jo…… Og dette ble resultatet

Daniel og Anne Sofie Bryllupskake

Perlene og blomstene er blitt sprayet med perlemor spray for å litt liv i kaken i og med at den er kun hvit.

Kaken er fylt med hjemmelaget vaniljekrem og jordbærkrem, Vanilla Icing som dik og et lite lag under marsipanen. Rosene er laget av Wilton sin sukkerpasta.

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *