Brownies

Brownies er alltid godt og det passer til en hver anledning.  Jeg hadde lyst til å prøve meg på noe nytt med brownies og dette ble resultatet. Det er små brownies som er dyppet i sjokolade og så har jeg brukt transfer sheets for å få til mønsteret på toppen. De smakte himmelsk. Dette må gjøres igjen…..

Oppskriften jeg brukte er denne:

Brownies

2 stk store egg
3 dl sukker
4 ts vaniljesukker
5 ss kakao
1,5 dl hvetemel
100 gr smeltet smør
100 gr sjokolade

  • Egg og sukker røres, skal ikke piskes luftig
  • smelt smøret, avkjøl noe og ha det i massen
  • Sikt vaniljesukker, kakao og hvetemel og rør til seg seg masse
  • Knekk sjokoladen i mindre biter eller bruk sjokolade pellets og rør de inn i røren
  • Stekes i en liten langpanne ved 160 grader i ca 20-30 minutter (avhengig av ovn)

Den skal være løs i formen når du tar den ut av ovnen, rist litt i formen – er den løs i midten tar du den ut. Straks den blir kald setter den seg og blir seig og fin.

Print Friendly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *