Baby klosser

Jeg fikk en sjanse til å ordne med baby klossene slik jeg hadde planer om til baby showeren til min svigerinne.’

Kaken er består av sjokoladekake med sjokoladesmørkrem og gulrotkakem med ostesmørkrem. Kakene er trukket med MMF. BA er sjokoladekake og BY er gulrotkake 🙂

MMF’n var veldig vanskelig å jobbe med denne gangen. For hver stripe med grønt rundt som jeg skulle legge på så trakk den seg sammen. Noe som gjorde at det ikke ble helt fint rundt på kantene, men overall så syntes jeg det ble et bedre forsøk enn sist gang.

Kaken består av 4 langpanne kaker. Et slikt prosjekt skal jeg tenke meg om 2 ganger før jeg tar på meg igjen, ihvertfall på sommeren. Det ble litt stress med hvordan kakene skulle oppbevares mens jeg lagde de.

Her er litt andre bilder fra kaken

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *