Macarons

I helgen så hadde jeg et lite eksperiment gående – jeg lagde Macarons eller Franske Makroner for første gang og det ble en absolutt suksess 🙂 Oppskriften fant jeg på følgende blogg: http://www.passionforbaking.com/sjokolade-macarons-med-suksesskrem/. Dette er en blogg du bør ta en titt innom. Hun legger ut nye innlegg hver dag og lager utrolig mye godt av kaker og mat 🙂

Jeg lagde en runde med sjokolade makroner og så lagde jeg en hvor jeg utelot kakaoen og tilsatte litt rosa farge i stedet. De er fylt med jordbær i noen og ostesmørkrem med appelsinskall i noen. Kombinasjonen sjokolade makron og ostesmørkremen ble UTROLIG godt 😀

Dette er absolutt noe jeg vil fortsette å lage og neste fyll jeg har lyst til å prøve meg på er med Chocolatefudge frosting og sitron ostesmørkrem 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *